Nieuws

2 oktober

Lange Frans & Daniëlle te gast bij koffietijd

Hij is bekend van de single Moppie en de nummer één hit Zinloos. Zij is officieel zijn ex-vrouw, maar sinds een paar maanden zijn de twee weer, zoals ze het zelf noemen, in ‘probering’. In Koffietijd vertellen ze hun verhaal: Lange Frans en Daniëlle!

In november 2013 maakten Frans en Daniëlle bekend dat ze na vijf jaar huwelijk zouden gaan scheiden. De reden? Onder andere de drank- en drugproblemen van Frans. Ondanks de scheiding blijven de twee dikke vrienden. Ze vieren samen met hun twee kinderen Willem (7) en Danie (4) kerst en gaan op vakantie. Lange Frans laat doorschemeren dat hij niets liever wil dan Daniëlle weer voor zich terugwinnen. Voor het programma De Beste Zangers van Nederland schrijft hij zelfs een nieuwe versie van het nummer Zij Gelooft in Mij. Het schijnt te werken, want de twee gaan het weer proberen. Daniëlle zegt: “We kunnen niet met en zonder elkaar”.
Daniëlle heeft geen gemakkelijke periode achter de rug. Ze kampt al een tijdje met gezondheidsproblemen. Eind september ging ze onder het mes om uit te vinden welke spierziekte ze heeft, waarvan ze in november de uitslag krijgt. Het zijn dus spannende tijden voor het stel!

koffietijd

< Terug