Nieuws

22 juli

‘Zij gelooft in mij schreef ik voor Danielle’

In een openhartig interview met Martijn la Grouw op 100% NL vanochtend vertelt Frans over wat hem bewoog om ‘Zij gelooft in mij’ te schrijven. Lees en luister hier verder.

In het programma ‘De Beste Zangers Van Nederland’ steken de deelnemende artiesten een oude hit in een nieuw jasje. Zo maakte Lange Frans samen met Julia Zahra een nieuwe versie van ‘Zij Gelooft In Mij’ en dat is een schot in de roos. Martijn La Grouw belde in de ochtendshow met Frans over deze nieuwe hit.

Zijn ex-vrouw Daniëlle was een belangrijke inspiratie voor het nummer ‘Zij Gelooft In Mij’. “Zij heeft mij nooit laten zitten. Na onze scheiding is ze er altijd voor me geweest. Zij gelooft echt in mij”, vertelt Lange Frans op 100% NL. De rapper hoopt met dit nummer duidelijk te maken aan Daniëlle dat het hem spijt en dat hij van haar houdt.

Daniëlle was bij de opnames van ‘De Beste Zangers Van Nederland’ en heeft zelfs geholpen bij het ontstaan van het nummer. De tekst lag al klaar voor een ander nummer, maar is op de plank blijven liggen. Tijdens de repetities van het programma was het dan ook haar idee om deze tekst te gebruiken op de melodie van ‘Zij Gelooft In Mij’.

Op 100% NL hoor je natuurlijk ook de nieuwe hit ‘Zij Gelooft In Mij’ van Lange Frans. 100% NL. Gevarieerder dan je denkt!

Heb je het gesprek met Lange Frans gemist? Luister het dan hier terug!

Bron: www.100p.nl

< Terug